perjantai 1. tammikuuta 2021

Scream for me.

1/180

"Katsokaa nyt isää. Isä ottaa läskiä, lisää." 
Joulu on se aika vuodesta joka on pyhitetty erään omituisista lähtökohdista seimeen pullahtaneen parrakkaan pikkukaverin lisäksi syömiselle.  Ryhävalaan mallinen mies ei jätä ruokahävikkiä. Viiden päivän antidieetin jälkeen olo oli kuin valaalla silakan uikkareissa. Melko tukala.

Koska päähenkilömme on paitsi tyhmä, niin myös hullu ja impulsiivinen, päätti hän hetken mielijohteesta haastaa hieman itseään. Sosiaaliseen mediaan ilmestyi teksti, jossa ilmoitetaan, että ryhävalas hölkkää yhtä monena peräkkäisenä päivänä kuin teksti saa tykkäyksiä. 12 tunnissa niitä tuli 180. Voi pymppy.

Pieruverkkarit kaapista, juoksutakki päälle, pipa päähän ja musat täysille. Lenkkipolku houkutti yhtä paljon kuin ruotsin suullinen etätentti. Ei siis kovin paljoa. Polku tuntui pitkältä. Askel raskaalta. Mies yritti eläytyä musiikkiin. Ämyreistä kuului livekeikka. Ryhävalas huusi mukana. "SCREAM FOR ME!" -Lauseen ajoitus oli siinä mielessä täydellinen, että joukko sauvakävelimiä ulkoiluttavia säntäsi metsikköön ja mies sai lisää vauhtia jalkoihinsa. Liikunnan riemuun sekoittui aimo annos häpeää. Anteeksi.

Se oli ensimmäinen. Ainakin 179 jäljellä. 

Hyvää kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti