keskiviikko 13. tammikuuta 2021

Kohtaaminen.

13/211
Timppariina Kuusisella ei ollut paras päivä. Töissä asiakkaat olivat olleet töykeitä. Persikka-passion-chia-lehtikaali -fitnessjogurtti oli lähikaupasta loppu. Vallitsevan tilanteen takia sali oli kiinni ja hydrocrossfitbodypumpjoogabic -tunnit oli peruttu. Aivan pasketta.

Timppariina oli kuitenkin toiminnan ihmisiä ja siksi päätti kaivaa suksensa varastosta ja lähteä hiihtolenkille. Oi kuinka hienoa olikaan hiihtää! Latu oli yhtä hyvässä kunnossa kuin hiihtäjä. Vauhti oli kova ja liikunnan riemu täytti Timppariinan jokaisen solun.

Sitten. Epämääräinen valaan mallinen tepsuttava möykky siinä ladun vieressä häiritsemässä. Hidas möhkäle, jonka liikkuminen näyttää siltä, että nilkat, polvet, lonkat ja selkänikamat vaihtavat paikkaa joka askeleella. Timppariinan sielusta nousee trendikäs latukiukku. 

Möhkäleen ollessa sauvan mitan päässä kevyt kopautus olkapäähän.  Käydään seuraava dialogi: 
T: "Tää on latu." 
Ryhävalaan mallinen mies kääntyy. Ottaa tuskallisen hitaasti kuulokkeet pois korviltaan. Katsoo silmiin. Vastaa omituiselta nuotilla.
R: "Onks tää latu?"
T: "Häh. On."
R: "Onks noi. Onks noi sukset?"
T: "......" Tää ei nyt jumalauta mene yhtään niinkuin pitäis.
R: "Mitä sukset tekee?"
T: "... ... Öh tota.. Äh..' Ei helvetinperkeleenperse toi on joku hullu. Nyt on ilta, lenkki ja kaikki ihan pilalla.

Timppariina jättää miehen siihen. Sivakoi mököttäen kovaa vauhtia kotiinsa. Avaa vauva.fi -sivuston ja alkaa purkaa tuntojaan nimimerkillä Fitgirl77. Otsikossa kysytään miksi avohoitopotilaat saavat käydä ilman valvontaa lenkillä.

Ryhävalaan mallisella miehellä on vielä muutama lenkki jäljellä. Seuraavaa kohtaamista odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti